Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Born of Bread Türkçe yama

25.12.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Born of Bread. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Born of Bread (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Born of Bread, RPG ve macera unsurları içeren bir oyundur. Oyun, bağımsız bir Kanada ekibi WildArts Studio tarafından geliştirildi. Yazarların ilham kaynağı her şeyden önce Paper Mario serisiydi.

İndirme sayısı:
10652
Yayın yılı:
2023





Born of Bread oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Born of Bread dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Born of Bread klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Born of Bread ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Born of Bread oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Born of Bread içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Born Punk, siberpunk bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Avustralyalı stüdyo Insert Disk 22 tarafından geliştirilmiştir.
Adından da anlaşılacağı gibi, I Am Bread, bir dilim ekmeğin gelişmiş bir simülatörü ve ekmek kızartma makinesinin içine "destansı", heyecan verici yolculuğunun bir hikayesidir.
World Rally Fever, anime tarzında tamamen arcade yarış oyunudur. British Team 17 stüdyosu, esas olarak Commodore Amiga bilgisayarlarında başlatılan Body Blows ve Alien Breed serilerinden bilinen
Born to Fire, Oynaması Ücretsiz ilkelerine (ücretsiz oyun + mikro ödeme sistemi) dayanan bir ağ çekimidir.
• 80den fazla gemi bölümü ve Tunnel Drive FTL teknolojisi ile 1 yeni Zuul yarışı.
Yorumlar
Yorum ekle