Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battle Rage: The Robot Wars Türkçe yama

20.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Battle Rage: The Robot Wars. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DTCG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Battle Rage: The Robot Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
GENEL BAKIŞ BATTLE RAGE, Destan Entertainment tarafından geliştirilen ve Teyon tarafından üretilen bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Bir oyuncunun dev robotları kontrol etmesine izin veren beatem up oyununun unsurlarını içerir.

İndirme sayısı:
8964
Yayın yılı:
2008





Battle Rage: The Robot Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battle Rage: The Robot Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battle Rage: The Robot Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battle Rage: The Robot Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battle Rage: The Robot Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battle Rage: The Robot Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Super Robot Wars X, dev robotları kontrol ettiğiniz, özellikle Japonyada popüler olan popüler taktik jRPG serisinin bir başka bölümüdür.
Super Robot Wars 30, Namco Bandai tarafından geliştirilen popüler seriye ait, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip bir taktik RPGdir.
Endor Savaşı, Bruno R. Marcos tarafından yaratılan ve Star Wars filmlerine atıfta bulunan başka bir uzay nişancı oyunudur.
Battle of Jakku, çevrimiçi nişancı Star Wars: Battlefront için ilk DLCdir.
Wookieeslerin ana gezegeni Kashyyyki keşfedin, tamamen yeni bir macera gezegeni ve uzay bölgesi olarak ekleniyor 100den fazla hikaye odaklı görevle maceraya çıkın İmparatorluk destekli Trandoshan
Yorumlar
Yorum ekle