Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

XIII Türkçe yama

04.04.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız XIII. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Dual Crew.

Oyun için türkçe yama metni XIII (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
XIII, 2003 yılında yayınlanan ve aynı adı taşıyan bir FPS oyununun yeniden çevrimidir. Oyun Microids tarafından piyasaya sürüldü ve daha önce Halo, Call of Duty, Crysis, Condemned ve Operation Flashpoint gibi dizilerde çalışan bir geliştirici ekibi olan PlayMagic stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10701
Yayın yılı:
2020





XIII oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) XIII dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales XIII klasörüne koyun.

3. Türkçe yama XIII ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


XIII oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve XIII içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
XIII Century, tarihin sayfalarından yırtılmış destansı bir hikaye tarafından yönlendirilen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Özgür dünyanın lideri öldürüldü ve baş şüpheli sizsiniz. New England sahilinin ıssız bir şeridinde uyanıyorsunuz.
PC, AND ve iOSta yayınlanan XIII: Lost Identity, Belçikalı sanatçı Jean Van Hamme ve William Vance tarafından yaratılan XIII çizgi roman serisinden bilinen bir evrende geçen bir casus macera oyunudur.
PSPde yayınlanan Final Fantasy Agito XIII, iyi bilinen jRPG serisinin bir yan ürünü.
FINAL FANTASY XIIIdeki olaylardan üç yıl sonra Şimşek kayboldu ve Kar hiçbir yerde bulunamadı.
Yorumlar
Yorum ekle