Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jade Empire: Special Edition Türkçe yama

05.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Jade Empire: Special Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama TRSi.

Oyun için türkçe yama metni Jade Empire: Special Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Jade Empire, oryantal temaları bir fantezi dünyası ile birleştiren üçüncü şahıs perspektifli bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Baldurs Gate serisi, Neverwinter Nights ve Star Wars: Knights of the Old Republic gibi oyunların yaratıcıları olan ünlü BioWare stüdyosunun üyeleri tarafından PC, XBX vb.

İndirme sayısı:
10197
Yayın yılı:
2005





Jade Empire: Special Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jade Empire: Special Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jade Empire: Special Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jade Empire: Special Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jade Empire: Special Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jade Empire: Special Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Wars: The Old Republic Knights of the Fallen Empire, BioWarein Star Wars evreninde geçen MMORPGsi için 2011de piyasaya sürülen bir sonraki ücretsiz hikaye odaklı genişleme paketidir.
Crusader Kings II: PC için Jade Dragon, 2012de yayınlanan popüler bir strateji oyununun bir genişletmesidir.
Jade Cocoon 2nin aksiyonu, ilk bölümdeki olaylardan birkaç yüz yıl sonra gerçekleşir.
BlazBlue: Central Fiction, ünlü iki boyutlu dövüş oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Star Wars: Starfighter Special Edition, orijinal olarak PlayStation 2 sahipleri için özel olarak oluşturulan oyunun geliştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle