Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Use Your Words Türkçe yama

18.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Use Your Words. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PHROZEN CREW.

Oyun için türkçe yama metni Use Your Words (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Use Your Words, bağımsız stüdyo Smiling Buddha Games tarafından geliştirilen özgün bir sosyal oyundur. MechanicsUse Your Words, kuralları adından da anlaşılacağı gibi, kelimelerin manipülasyonuna dayanan dört mini oyundan oluşur: Sub The Titleda görev, yabancı bir dilde bir videonun kısa bir bölümünü izlemek ve ardından bunun için kendi altyazılarımızı oluşturun;

İndirme sayısı:
10315
Yayın yılı:
2017





Use Your Words oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Use Your Words dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Use Your Words klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Use Your Words ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Use Your Words oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Use Your Words içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cryptark, portföyünde sıcak bir şekilde karşılanan Apotheon ve popüler Capsizeı içeren bağımsız stüdyo Alientrap tarafından geliştirilen roguelike ve klasik shootem upın bir melezidir.
Lost Words, mantık bulmacası öğelerine sahip 2 boyutlu bir platform oyunudur.
Trainz Simulator: A New Era for PC, popüler tren simülatörü serisinin bir sonraki oyunudur ve adından da anlaşılacağı gibi seri tarihinde yeni bir dönem açmaktadır.
NOVA. Legacy, 2009 FPSnin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Orijinalinde olduğu gibi, geliştirilmesinden Fransız stüdyo Gameloft sorumludur.
Evrim, adından da anlaşılacağı gibi, evrim konusunu ele alan 1983ten Sydney Developmentın bir ürünüdür.
Yorumlar
Yorum ekle