Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

One Last Memory Türkçe yama

09.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız One Last Memory. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni One Last Memory (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
One Last Memory bir keşif macera oyunudur. Bağımsız bir stüdyo EpiXR Games tarafından geliştirilmiştir. PlotIn One Last Memory, geçmişini yeniden keşfeden yaşlı bir adam olarak oynuyoruz.

İndirme sayısı:
8105
Yayın yılı:
2021





One Last Memory oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) One Last Memory dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales One Last Memory klasörüne koyun.

3. Türkçe yama One Last Memory ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


One Last Memory oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve One Last Memory içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Stillness of the Wind, bağımsız stüdyo Memory of God tarafından geliştirilen, yaşam simülasyonu unsurları içeren bir macera oyunudur.
Bright Memory, bağımsız sanatçı Zeng Xiancheng (FYQD adında tek kişilik bir stüdyo kurdu) tarafından yaratılan ilginç bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
My Memory Of Us, bir erkek ve kızın savaş zamanlarındaki arkadaşlığını konu alan bir macera oyunudur.
Some Distant Memory, medeniyetin düşüşünden 300 yıl sonra insanlığın sırlarını keşfeden bir arkeolog rolünü oynadığımız iki boyutlu bir keşif oyunudur.
The Memory of Eldurîm, The Elder Scrolls, Gothic veya Dark Souls serileri gibi klasiklerden ilham alan bir açık dünya RPG aksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle