Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Prosperous Universe Türkçe yama

28.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Prosperous Universe. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AT4RE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Prosperous Universe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Prosperous Universe, büyük savaşlara ve bir hikayeye değil, oyuncuların kendi yarattığı ekonomiye odaklanan alışılmadık bir uzay MMO oyunudur.

İndirme sayısı:
10479
Yayın yılı:
2018





Prosperous Universe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Prosperous Universe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Prosperous Universe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Prosperous Universe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Prosperous Universe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Prosperous Universe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Masters of the Universe: He-Man Defender of Grayskull, Savage Entertainment tarafından He-Man and the Masters of the Universe olarak bilinen animasyon serisinin lisansına dayalı olarak geliştirilen
DreamWorks Universe of Legends, Firefly Games tarafından DreamWorks ile işbirliği içinde geliştirilen, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Hyper Universe, dört oyuncudan oluşan iki takım için 2.5D, yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunudur.
Tribes Universe, esas olarak PvPye odaklanan ve kesinlikle Tribes serisinin geleneğine atıfta bulunan bir MMO atış oyunudur.
DC Universe Online, Sony Online Entertainment tarafından oluşturulmuş, çevrimiçi çok oyunculu oyun türüne ait bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle