Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Far Cry 6 Joseph: Collapse Türkçe yama

13.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Far Cry 6 Joseph: Collapse. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DEFJAM.

Oyun için türkçe yama metni Far Cry 6 Joseph: Collapse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Joseph: Collapse, birinci şahıs nişancı oyunu Far Cry 6 için roguelite unsurlarıyla üçüncü büyük genişleme paketidir. Ubisoft tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8143
Yayın yılı:
2022





Far Cry 6 Joseph: Collapse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Far Cry 6 Joseph: Collapse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Far Cry 6 Joseph: Collapse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Far Cry 6 Joseph: Collapse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Far Cry 6 Joseph: Collapse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Far Cry 6 Joseph: Collapse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En büyük gündelik oyun serilerinden birinin en son hiti. Zorlu ve ilgi çekici duraklarla on farklı alemde yolculuk yapacağınız heyecan verici yeni Quest moduyla Collapsenin genişleyen dünyasını
Self-extension Collapse: Devastated World, yakın geleceğin kıyamet sonrası gerçeklerinde geçen bir aksiyon oyunu.
Oyun olayları, 2096 yılında, klanların çoğunu yok eden anomalinin İkinci Saldırganlığı sırasında gerçekleşir.
Futbol Taktikleri, sıra tabanlı bir futbol stratejisidir. Oyun, Collapse serisi üzerinde çalışan Ukraynalı bir stüdyo olan Creoteam tarafından geliştirildi.
Renga Samuray Shogun! Joseph Tamanın, ağırlıklı olarak gündelik pazar için flash oyunlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Tamagaia ile işbirliği içinde oluşturduğu eseridir.
Yorumlar
Yorum ekle