Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pop-Up Pilgrims Türkçe yama

15.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Pop-Up Pilgrims. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SERGANT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Pop-Up Pilgrims (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Pop-Up Pilgrims, bağımsız stüdyo Dakko Dakko tarafından yaratılan başka bir oyundur. Lionhead ve Q-Gamesin eski bir çalışanı olan Rhodri Broadbent tarafından kurulan şirket, ilk oyunu The 2D Adventures of Rotating Octopusu 2011de yayınladı.

İndirme sayısı:
9914
Yayın yılı:
2018





Pop-Up Pilgrims oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pop-Up Pilgrims dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pop-Up Pilgrims klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pop-Up Pilgrims ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pop-Up Pilgrims oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pop-Up Pilgrims içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Evotinction, 2K Gamesin Çin şubesinin eski çalışanları tarafından kurulan küçük bir ekip olan bağımsız Çinli stüdyo Spikewave Games tarafından geliştirilen gizli bir aksiyon oyunudur.
Amazing Adventures: The Forgotten Ruins, Black Lantern Studios geliştirme ekibi ile gündelik yapımlarda (ara sıra oyuncular) uzmanlaşmış bir şirket olan PopCap Games arasındaki işbirliğinin bir
Vagrus The Riven Realms, bağımsız stüdyo Lost Pilgrims tarafından yaratılmış, strateji dokunuşlu, sıra tabanlı bir RPGdir.
Hacı koruyucusu rolünü üstlenin! Güzelce çizilmiş yedi dünyada süzülün ve ateş edin, garip ve harika düşmanları patlatın ve takipçilerinizi belirli bir kıyametten kurtarın.
Dönen Ahtapot Karakterinin 2D Maceraları, sadece iki düğme ile kontrol ettiğiniz, seğiren, hızlı tempolu bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle