Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lemmings 2: The Tribes Türkçe yama

25.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Lemmings 2: The Tribes. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama SKiD ROW sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Lemmings 2: The Tribes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Ünlü Lemmings serisinden bir başka oyun, orijinaline göre önemli ölçüde genişledi. Oyuncunun ana görevi, tüm ülkeye dağılmış olan güçlü bir tılsımın on iki parçasını ele geçirmektir.

İndirme sayısı:
9356
Yayın yılı:
1993





Lemmings 2: The Tribes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lemmings 2: The Tribes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lemmings 2: The Tribes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lemmings 2: The Tribes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lemmings 2: The Tribes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lemmings 2: The Tribes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Holiday Lemmings, Psygnosisin Lemmings serisindeki oyunların özel Holiday sürümüne verdiği isimdir.
Save the Lemmings, DMA Design and Psygnosis tarafından sunulan kült Lemmingsin benzersiz ve nadir bir demo versiyonudur.
Holiday Lemmings 1994, Christmas Lemmingsin dördüncü, son ve kesinlikle en iyi çeşididir.
Tribes Fast Attack, oyuncular arasındaki küçük ve hızlı savaşlara odaklanan Tribes serisinden yeni bir bağımsız oyundur.
Lemmings şüphesiz bilgisayar eğlence tarihinin en ünlü oyunlarından biridir ve kesinlikle en sık dönüştürülen oyun 28 farklı donanım platformunda uygulanmıştır.
Yorumlar
Yorum ekle