Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SteamDolls: Order of Chaos Türkçe yama

04.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz SteamDolls: Order of Chaos. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni SteamDolls: Order of Chaos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
SteamDolls: Order of Chaos, bizi şımarık, steampunk bir dünyaya yolculuğa çıkaran bir metroidvaniadır. Oyun, Shady Gentlemenin bağımsız ekibi tarafından geliştirildi ve Top Hat Studios tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8320
Yayın yılı:
2023





SteamDolls: Order of Chaos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SteamDolls: Order of Chaos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SteamDolls: Order of Chaos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SteamDolls: Order of Chaos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SteamDolls: Order of Chaos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SteamDolls: Order of Chaos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Order of Battle: U.S. Marines, 2015 sıra tabanlı savaş strateji oyunu Order of Battle: II.
Hit TV dizisinden uyarlanan LAW & ORDER II: Double or Nothing, geçen yılın en çok satan LAW & ORDER I: Dead on the Moneyin devamı niteliğindeki 3D cinayet gizemi oyunudur.
Order of Battle: Morning Sun, ilk olarak 2015 baharında Order of Battle: Pacific olarak piyasaya sürülen Order of Battle: World War II adlı sıra tabanlı stratejinin ücretli bir DLCsidir.
The Order 1886, bir steampunk aksiyon oyunudur. Oyun, PSP taşınabilir konsolunda yayınlanan God of War serisinin iki bölümünün yaratıcısı Ready At Dawn stüdyosu tarafından geliştirildi.
Heroes of Order & Chaos, 2011 yılında piyasaya sürülen ve en iyi mobil MMORPGlerden biri olarak kabul edilen Order & Chaos Onlineın bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle