Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Roots Türkçe yama

04.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Roots. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: hezz, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Roots (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
The Roots, klasik bir RPGyi dinamik oyun ve aksiyon-macera oyunları için tipik olan hızlı tempolu arsa ile birleştirir. The Roots, partiniz ile birlikte keşfedilebilecek karmaşık, çok kanallı bir hikayeye ve uçsuz bucaksız bir dünyaya sahiptir.

İndirme sayısı:
10742
Yayın yılı:
2023





The Roots oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Roots dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Roots klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Roots ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Roots oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Roots içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
9th Company, Afganistandaki Sovyet askeri kampanyası sırasında gerçekleşen gerçek olaylara dayanan, aksiyon odaklı gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Rusty Lake: Root, büyük beğeni toplayan Rusty Lake Hotelin yaratıcıları Rusty Lake tarafından geliştirilen bir "ve tıkla" macera oyunudur.
Axle Rage, son derece sürükleyici ve uçsuz bucaksız bir kıyamet sonrası megapolis oyun evreninde tek bir ilgi çekici hikaye içinde geçen hızlı tempolu göğüs göğüse dövüşlerin ve motosiklet
Blacklight Retribution, fütüristik bir kentsel savaş alanına dayanan hızlı tempolu, adrenalin pompalayan birinci şahıs nişancı (FPS) oyunudur.
Crash Commando, abartılı vahşet ve efektler içeren, abartılı, hızlı aksiyonlu, hızlı tempolu, yandan kaydırmalı mizahi, çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle