Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWE SmackDown vs. Raw 2011 Türkçe yama

03.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız WWE SmackDown vs. Raw 2011. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni WWE SmackDown vs. Raw 2011 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
BU SİZİN ANINIZ Dünya çapında 50 milyondan fazla satmış olan ünlü WWE simülasyon deneyimi ve THQnun genişleyen WWE video oyunu portföyündeki yıllık merkezi parça, nihai WWE anlarını tanımlamak ve oyunculara hikayeli yolculukları boyunca daha fazla yaratıcı ve karar verme özgürlüğü vermek için geri dönüyor.

İndirme sayısı:
8502
Yayın yılı:
2010





WWE SmackDown vs. Raw 2011 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWE SmackDown vs. Raw 2011 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWE SmackDown vs. Raw 2011 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWE SmackDown vs. Raw 2011 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWE SmackDown vs. Raw 2011 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWE SmackDown vs. Raw 2011 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tüm zamanların en başarılı güreş oyunu serisinden spor eğlencesinde en büyük başarı geliyor WWE SmackDown!
En çok satan dövüş video oyunu serisi, WWE programlamasının bugüne kadarki en özgün, eğlenceli ve çekici simülasyonuyla sanal yüzüğe geri dönüyor.
WWE SmackDown - Raw 2008, Superstar Fighting Stylesın ilk çıkışıyla oyuncuların savaşı kendi ellerine almalarına izin verecek.
Sadece izlemeyin - yaşayın! WWE SmackDown vs. Raw 2007, oyunculara benzeri görülmemiş düzeyde seçim ve kontrol sunarak bir WWE Süperstarı olmanın yoğunluğunu bir sonraki seviyeye taşıyor.
Smacki bir kez daha bırakmaya hazır olun. WWE Smackdownı! WWE Smackdownın son bölümü Shut Your Mouth!
Yorumlar
Yorum ekle