Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ace Combat 04: Shattered Skies Türkçe yama

10.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ace Combat 04: Shattered Skies. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: PARADiGM, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Ace Combat 04: Shattered Skies (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
ACE COMBAT® serisi bir kez daha yükseliyor. Sürükleyici bir hikaye, 18 heyecan verici görev ve göz kamaştırıcı, ultra gerçekçi görseller, pilotları koltuklarının kenarında tutacak.

İndirme sayısı:
8424
Yayın yılı:
2001





Ace Combat 04: Shattered Skies oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ace Combat 04: Shattered Skies dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ace Combat 04: Shattered Skies klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ace Combat 04: Shattered Skies ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ace Combat 04: Shattered Skies oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ace Combat 04: Shattered Skies içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Skies of Fury, Seed Interactive tarafından geliştirilen bir arcade uçuş simülatörüdür.
Combat of Giants: Dinosaurs 3D, Nintendo 3DS taşınabilir konsol için geliştirilen Combat of Giants serisinin ilk bölümüdür.
AND, iOS ve PCde yayınlanan Dungelot: Shattered Lands, Mayın Tarlası mekaniğine sahip roguelike bir RPGnin bir melezidir.
Ace Combat mükemmellik seviyesi, elde taşınır cihazın özelliklerinden yararlanmak için özel olarak tasarlanmış yepyeni bir oyunda Sony PSP taşınabilir sistemine geliyor.
PC için Shattered Skies, Sergey Titov tarafından yönetilen Free Reign Entertainmentın bir yapımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle