Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trials Evolution: Gold Edition Türkçe yama

16.04.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Trials Evolution: Gold Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Trials Evolution: Gold Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Trials Evolution: Gold Edition, Trials HDnin devamı niteliğindedir. Oyuncu, 2B pistlerde motosiklet kullanıyor. Seri, bağımsız RedLynx Studio tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9964
Yayın yılı:
2012





Trials Evolution: Gold Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trials Evolution: Gold Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trials Evolution: Gold Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trials Evolution: Gold Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trials Evolution: Gold Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trials Evolution: Gold Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sacred: The Gold Edition, Sacred oyun serisinin özel bir sürümüdür.
Şimdi satın al! Rise of Nations: Gold Edition, hem ödüllü Rise of Nationsı hem de eleştirmenlerce beğenilen genişleme paketi Rise of Nations: Thrones ve Patriotsu içerir.
Cossacks II: Gold Edition, Ukraynalı GSC Game World stüdyosundan iki gerçek zamanlı strateji paketidir.
GreedFall: Gold Edition, Amerikanın fethi sırasında 17. yüzyılda modellenen bir fantezi dünyasında geçen RPGnin tam, gelişmiş bir sürümüdür.
Battlezone: Gold Edition, 2016da sekiz nesil konsol için piyasaya sürülen bir video oyunu olan Battlezoneun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle