Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Farming Simulator 15: Official Expansion 2 Türkçe yama

20.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Farming Simulator 15: Official Expansion 2, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AoRE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Farming Simulator 15: Official Expansion 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
StarCraftın yaratıcılarının, tüm dünyada oyuncuların kalbini kazanan bilim kurgu gerçek zamanlı stratejisinin bir uzantısını tamamlamaları dokuz ay sürdü.

İndirme sayısı:
10029
Yayın yılı:
2016





Farming Simulator 15: Official Expansion 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Farming Simulator 15: Official Expansion 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Farming Simulator 15: Official Expansion 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Farming Simulator 15: Official Expansion 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Farming Simulator 15: Official Expansion 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Farming Simulator 15: Official Expansion 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Farming Simulator 2013 veya Farming Simulator 2013 Titanium Edition için ikinci resmi genişleme, oyununuz için araçlar ve makineler dahil olmak üzere yeni bir içerik hasadı getiriyor.
Son derece başarılı Rail Simulator için ilk resmi genişleme, Rail Simulator ve ikonik British 08 Shunterın ABD sürümünden Kaliforniya rotasını, ayrıca ekstra vagonları, senaryoları ve daha fazlasını
Farming Simulator 17: PC, PS4 ve XONE için Big Bud DLC, Farming Simulator 17 için resmi bir genişletmedir.
Bu heyecan verici genişleme, çiftliğinizi Platinum Editiondan Amazonedan tarım makineleri, pulluklar, ekme makineleri, yem vagonları, silaj araçları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere tüm yeni
Platinum Expansion, Farming Simulator 19 adlı çiftlik simülatörüne bir eklentidir.
Yorumlar
Yorum ekle