Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Mario 64 Türkçe yama

10.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Super Mario 64. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama Under SEH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Super Mario 64 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Mantar Krallığında parlak, güneşli bir günde Mario prensesi ziyarete gider, ancak kalesini ürkütücü bir şekilde boş bulur. Duvarlardan sarkan resimlerin arasından atlayarak, kötü Bowser tarafından çalınan 120 Güç Yıldızını toplamak ve günü kurtarmak için 15 büyülü dünyaya giriyor.

İndirme sayısı:
8756
Yayın yılı:
2006





Super Mario 64 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Mario 64 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Mario 64 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Mario 64 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Mario 64 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Mario 64 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mario Golf: Super Rush, Nintendo Switch konsolu için yayınlanan popüler Super Mario serisinin golf alt döngüsünün ilk bölümüdür.
New Super Mario Bros U Deluxe, Wii Uda yayınlanan New Super Mario Bros Unun geliştirilmiş bir sürümüdür.
* Yeni Super Mario Bros. Wii, işbirliği ve rekabeti bir arada sunuyor.
Mario Mantar Krallığına Vurdu Jackpot Bowser bir kez daha Princess Peachi kaçırdı, ancak bu sefer Marionun başka bir hedefi var.
Super Mario Odyssey for SWITCH, serinin önceki tüm bölümlerinin yaratıcısı olan Nintendo tarafından geliştirilen bir 3D platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle