Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Race the Sun Türkçe yama

18.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Race the Sun. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Race the Sun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Race The Sun, basit kontroller kullanan ve prosedürlere göre oluşturulmuş bir dünyada geçen yüksek hızlı bir oyundur. Amaç, gün batımına doğru yarışarak, engellerden ve düşmanlardan kaçınarak ve yol boyunca size yardımcı olacak hız artışları ve diğer güçlendirmeleri toplayarak mümkün olan en yüksek puanı elde etmektir.

İndirme sayısı:
8759
Yayın yılı:
2013





Race the Sun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Race the Sun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Race the Sun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Race the Sun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Race the Sun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Race the Sun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Numarayı adıyla kaçırmanıza izin vermeyin, Race Driver 2, bir dizi kuyudan dördüncü üretim olan TOCA 1, TOCA 2 ve TOCA Race Driverdan (aka: Pro Race Driver, V8 Race Driver ve DTM Race Driver) hemen
Race Online, bağımsız geliştirici Iceflake Studios tarafından oluşturulmuş bir yarış oyunudur ve PC Windowsta mevcuttur.
Pro Pinball: Big Race USA, Cunning Development ve Empire Interactive ikilisi tarafından yaratılan mükemmel langırt simülatörleri serisinin bir başka oyunudur.
Hot Wheels: Race Off, Hutch Games tarafından geliştirilen bir atari ve araba oyunu melezidir.
AND ve iOS için ReRunners: Race for the World, Klang Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle