Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Schrottplatz Simulator 2011 Türkçe yama

08.12.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Schrottplatz Simulator 2011. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir BetaMaster.

Oyun için türkçe yama metni Schrottplatz Simulator 2011 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Hurdalık Simülatörü, Alman şirketi NBG EDV Handels und Verlagsın ağır ekipman simülatörlerini sevenlere yönelik bir üretimidir. Oyuncular, sanal bir metal atık işleme tesisinin tesislerinde bulunan makineleri ve ekipmanları çalıştırmada ellerini deneyebilirler.

İndirme sayısı:
9518
Yayın yılı:
2010





Schrottplatz Simulator 2011 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Schrottplatz Simulator 2011 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Schrottplatz Simulator 2011 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Schrottplatz Simulator 2011 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Schrottplatz Simulator 2011 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Schrottplatz Simulator 2011 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Snowcat Simulator, kayak pistlerinde kar örtüsünü korumak için ekipman ve araçların çalıştırılmasıyla ilgili bir dizi çalışma simülasyonunun ilk bölümüdür.
Mars Simulator 2011, simülatör türünü temsil eden Alman stüdyo Stonehill Gamesin bir başka yapımıdır.
Bu heyecan verici genişleme, çiftliğinizi Platinum Editiondan Amazonedan tarım makineleri, pulluklar, ekme makineleri, yem vagonları, silaj araçları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere tüm yeni
Çöp Kamyonu Simülatörü 2011, çöp kamyonu ekibinin günlük çalışmalarını gösteren serinin bir sonraki bölümüdür.
Farming Simulator 2011, tarımsal faaliyetleri ayrıntılı olarak sunan - şaşırtıcı olmayan bir şekilde - tarım simülatörlerinin popüler serisine bir başka giriştir.
Yorumlar
Yorum ekle