Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cultist Simulator: The Exile Türkçe yama

07.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Cultist Simulator: The Exile. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Cultist Simulator: The Exile (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Cultist Simulator: The Exile, 2018deki sıra dışı Cultist Simulator kart oyununa eklenen bir özellik eklentisidir. Oyun, oyunculara bir dizi yeni kart sunarak onlara hikaye anlatımı için daha fazla seçenek ve fırsat sunar.

İndirme sayısı:
10686
Yayın yılı:
2020





Cultist Simulator: The Exile oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cultist Simulator: The Exile dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cultist Simulator: The Exile klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cultist Simulator: The Exile ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cultist Simulator: The Exile oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cultist Simulator: The Exile içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Path of Exile: Mobile, çevrimiçi oyun için oluşturulmuş ünlü aksiyon RPGsinin mobil versiyonudur (içeriğin çoğu tek başına da deneyimlenebilir).
Cultist Simulator, oyuncunun bir kült lider rolünü üstlendiği ve uygun kartlar çekerek kendi hikayesini yaratmakla görevlendirildiği sıra dışı bir kart oyunudur.
Myst® ve Riven™ın yepyeni devamı, yeni bir teknolojiye, yeni bir hikayeye ve yeni bir baş düşmana sahip.
Path of Exile 2, Diablo serisinden ilham alan 2013 çevrimiçi aksiyon RPGsi Path of Exile için geniş ve bağımsız bir genişlemedir.
PC ve XONE için Path of Exile, Grinding Gear Games tarafından geliştirilen çevrimiçi bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle