Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MLB 2K13 Türkçe yama

25.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik MLB 2K13. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni MLB 2K13 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
MLB 2K13, her seviyedeki sporsever veya oyuncu için saatlerce beyzbol aksiyonu sunar. Tepede mükemmelliği elde etmek için imzamız olan sağ analog atış kontrollerimizde ustalaşın, MLB® Todayin gerçek hayat yorumları ve istatistiklerini içeren otantik beyzbol ortamının tadını çıkarın ve My Player, Franchise ve Sezon Sonrası modlarında kazanan oyuncular ve takımlar geliştirin.

İndirme sayısı:
10008
Yayın yılı:
2013





MLB 2K13 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MLB 2K13 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MLB 2K13 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MLB 2K13 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MLB 2K13 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MLB 2K13 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu yepyeni bir top oyunu! Major League Baseball 2K7, gerçek, Yeni Nesil ayrıntılar, tamamen yeni atış mekaniği ve devrim niteliğinde bir sunum sistemi ile saf beyzbol video oyunu deneyimini yeniden
Out of the Park Baseball 14, en çok satan ve ödüllü beyzbol simülasyon oyununun 2013 versiyonudur.
Dünya çapında satılan 5 milyondan fazla kopyası ve kazanılan 25ten fazla Yılın Spor Oyunu ödülü ile NBA 2K12, dünyanın en büyük NBA video oyunu simülasyon serisi için bir başka canavar sürümüydü.
1 satan Beyzbol Franchise geri döndü ve her zamankinden daha büyük ve daha iyi ve sözcüsü Derek Jeter gibi, All-Star Beyzbol 2004 "tüm araçlara" sahip bir oyundur.
Out of the Park Baseball 19, MLB.com veya MLBPA gibi en popüler Amerikan beyzbol liglerinin bir parçası olan herhangi bir takımın veya bir parçası olan yüzlerce takımdan birinin kontrolünü
Yorumlar
Yorum ekle