Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

London Taxi Rush Hour Türkçe yama

07.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, London Taxi Rush Hour, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama UNLEASHED sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni London Taxi Rush Hour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Ödeme almak için müşterileri toplamalı ve onları Londranın ünlü destinasyonlarına götürmelisiniz. Farklı rotalar ve engeller, yoğun trafik, birden fazla müşteriyi alıp bırakma özelliği.

İndirme sayısı:
8717
Yayın yılı:
2006





London Taxi Rush Hour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) London Taxi Rush Hour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales London Taxi Rush Hour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama London Taxi Rush Hour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


London Taxi Rush Hour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve London Taxi Rush Hour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TAXI Challenge: London, taksi şoförü rolünü oynadığımız bir dizi yarış oyununun (TAXI Challenge: Berlinden sonra) başka bir parçasıdır.
Bu oyunda artık siyah taksiler veya başka taksiler yok.. Oyuncu, 10 egzotik spor arabadan birini seçebilir (amerikan kas arabalarından sıcak Japon sokak yarışçılarına ve klasik İtalyan avangard
Londra Taksi, Londra İngilterede bulunur ve Trafalgar meydanı, Big Ben, Hyde Park gibi simge yapılarla tamamlanır.
PC için Rush Hour, çok popüler şehir kurma simülatörü SimCity 4ün ilk resmi genişleme paketidir.
Story Hour Adventures, Story Hour Masalları için en küçükler için tasarlandığı gibi ikiz bir yapımdır, hedef aralığı 3 ila 7 yaş arası çocuklar içindir.
Yorumlar
Yorum ekle