Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Criminal Case Türkçe yama

01.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Criminal Case. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iNDUCT.

Oyun için türkçe yama metni Criminal Case (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
AND, iOS ve tarayıcılarda yayınlanan Criminal Case, popüler "gizli nesne" gündelik yapımlarının mekaniğini kullanan bir dedektif mantık ve macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10233
Yayın yılı:
2012





Criminal Case oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Criminal Case dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Criminal Case klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Criminal Case ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Criminal Case oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Criminal Case içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Criminal Girls, cehennemde hizmet eden ve reenkarnasyon umuduyla yedi genç kızın ruhlarıyla ilgilendiğimiz orijinal bir jRPGdir.
Deus Ex: Mankind Divided – A Criminal Past, 2016daki Deus Ex: Mankind Dividedın PC, PS4 ve XONE için bir hikaye genişletmesidir.
Suç Soruşturma Ajanları: Petrodollars, Fransız şirketi Anuman Interactivein dedektif maceralarını sevenlere yönelik bir önerisidir.
Criminal Minds, Polonyalı izleyiciler tarafından "Ölümcül beyinler" başlığı altında bilinen popüler bir suç dizisinin hayranlarına hitap eden Legacy Games stüdyosunun bir yapımıdır.
Criminal Girls: Invite Only PC ve PSVde yayınlanan, cehennemde hizmet eden yedi genç kızın ruhlarıyla ilgilendiğiniz ve reenkarnasyona güvendiğiniz orijinal bir jRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle