Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eight Days Türkçe yama

25.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Eight Days. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DELiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Eight Days (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Eight Days, PlayStation 3 için özel olarak oluşturulmuş üç boyutlu bir aksiyon oyunudur. Sony Computer Entertainment geliştiricileri, Hollywoodun en iyi sansasyonel filmlerinden ilham alan patlayıcı bir karışım hazırladılar.

İndirme sayısı:
10576
Yayın yılı:
2023





Eight Days oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eight Days dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eight Days klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eight Days ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eight Days oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eight Days içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Days of Thunder filminden ilham alan Paramount Digital Entertainment, Playstation(r)Network, XboxLive(r)Arcade, PC ve Mac için Days of Thunder video oyununda oktan kaynaklı heyecanlar için yeşil
39 Days to Mars, belirgin bir şekilde ana hatları çizilen mantık unsurlarına sahip, ağzına kadar özel İngiliz mizahıyla dolu bir macera oyunudur.
Days Gone, gizemli bir virüs tarafından harap edilen kıyamet sonrası Kuzey Amerikada geçen bir aksiyon hayatta kalma oyunudur.
7 Days to Die, PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen, kıyamet sonrası dünyada geçen bir sandbox FPSdir.
Six Days In Fallujah, Irakta savaşın başlamasıyla ilgili olayları, yani Felluce için altı günlük savaşı anlatan üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle