Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Medal of Honor Türkçe yama

13.07.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Medal of Honor. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iOTA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Medal of Honor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
PC, PS3 ve X360 için Medal of Honor, 1999da PlayStationda başlayan serinin bir tür yeniden başlatılması olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Seri tarihinde ilk kez oyunculara çağdaş bir çatışmaya katılma şansı veriliyor.

İndirme sayısı:
10550
Yayın yılı:
2010





Medal of Honor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Medal of Honor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Medal of Honor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Medal of Honor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Medal of Honor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Medal of Honor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Medal of Honor: European Assault for PS2, XBX ve GCN, II. Dünya Savaşı sırasında geçen popüler birinci şahıs nişancı serisinin bir sonraki oyunudur.
Medal Of Honor: Allied Assault – Spearhead, ünlü aksiyon oyunu Medal of Honor: Allied Assaultun resmi bir eklentisidir.
Medal of Honor: Warfighter bir FPSdir ve 2010da piyasaya sürülen ve şimdiki klasik franchiseın yeniden başlatılması olan bir oyunun devamıdır.
Çok popüler Medal of Honor serisi, ikinci baskısında GBAya geri dönüyor, bu sefer GBAnın donanım yeteneklerini tam olarak kullanıyor.
Medal of Honor: Above and Beyond, popüler FPS savaş serisinden bir VR nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle