Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spintires: MudRunner Türkçe yama

14.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Spintires: MudRunner. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Spintires: MudRunner (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Spintires adlı gerçekçi bir arazi aracı simülatörünün geliştirilmiş bir versiyonu. MudRunner sürümü yeni bir harita, yeni araçlar, geliştirilmiş görseller ve geliştirilmiş fizik sunuyor.

İndirme sayısı:
8531
Yayın yılı:
2017





Spintires: MudRunner oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spintires: MudRunner dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spintires: MudRunner klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spintires: MudRunner ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spintires: MudRunner oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spintires: MudRunner içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spintires: Chernobyl, Nisan 1986daki nükleer reaktör patlamasından kaynaklanan radyasyonla kirlenmiş Ukraynadaki Çernobil yakınlarındaki bölgelere götürüldüğümüz gerçekçi arazi kamyonu simülatörü
Isonzo, bizi Birinci Dünya Savaşı zamanlarına götüren, çok oyunculu için geliştirilmiş gerçekçi bir FPSdir.
PC için Spintires, gelişmiş bir kamyon sürüş simülatörüdür. Profesyonel bir sürücü olarak, oyuncu Rusyanın vahşi doğasını ve ormanlarını keşfedecek.
Yeni Teknoloji NASCAR 2001, geliştirilmiş grafikler, araba fiziği ve zorlu bilgisayar AI modeli ile PS2 için özel olarak tasarlanmış yepyeni bir oyun motoru kullanır.
MudRunner 2, Spintiresin devamı niteliğindedir: MudRunner, popüler Spintiresten bilinen formülü geliştiren arazi araçlarının bir simülatörü.
Yorumlar
Yorum ekle