Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hearthstone: Voyage to the Sunken City Türkçe yama

13.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hearthstone: Voyage to the Sunken City. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DELiGHT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Hearthstone: Voyage to the Sunken City (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Hearthstone: Voyage to the Sunken City, 2014 yılında piyasaya sürülen Hearthstoneun bir başka genişletmesi olan bir bulmaca kart oyunudur. Blizzard Entertainment tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10571
Yayın yılı:
2022





Hearthstone: Voyage to the Sunken City oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hearthstone: Voyage to the Sunken City dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hearthstone: Voyage to the Sunken City klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hearthstone: Voyage to the Sunken City ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hearthstone: Voyage to the Sunken City oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hearthstone: Voyage to the Sunken City içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hearthstone: Karazhanda bir gece, Blizzard Entertainment stüdyosu tarafından oluşturulan PC, iOS ve AND için Hearthstone: Heroes of Warcraft kart oyununun bir başka genişletmesidir.
Hearthstone: The Boomsday Project, oynaması ücretsiz kart oyunu Hearthstone için bir başka genişleme paketidir.
Blackrock Mountain, Blizzard Entertainment tarafından yaratılan Warcraft evreninde geçen bir çevrimiçi kart oyunu olan Hearthstone: Heroes of Warcraft için bir başka büyük genişleme paketidir.
Hearthstone: Kobolds and Catacombs, PC, iOS ve AND için oynaması ücretsiz bir kart oyunu olan Hearthstoneun on birinci genişleme paketidir.
PC, X360 ve PS3te yayınlanan Dark Souls II Crown of the Sunken King, bir Japon stüdyosu FromSoftware tarafından oluşturulan popüler bir aksiyon RPGsi olan Dark Souls IInin ilk genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle