Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Polska Goola! Türkçe yama

02.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Polska Goola!! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UNLEASHED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Polska Goola! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
İtalyan Trecision stüdyosu tarafından yaratılan, futbolla ilgili bir spor oyunu. Bu sporun tüm hayranları, içinde Kore ve Japonyadaki 2002 Dünya Kupası final turnuvasına katılmaya hak kazanan 40 milli takım ve "eksik olmayan" sekiz diğer takım bulacaklar.

İndirme sayısı:
9344
Yayın yılı:
2001





Polska Goola! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Polska Goola! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Polska Goola! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Polska Goola! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Polska Goola! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Polska Goola! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Şüphesiz kayakla atlama olan popüler kış sporu hakkında bir spor oyununun yeni bir versiyonu.
Polonya Goola! QUIZ, Manta Multimedianın başarılarındaki ilk oyundur.
Zinedine Football Generation, Polonyada Polska Goola ve The Watchmaker (Zegramistrz) unvanlarıyla tanınan İtalyan Trecision takımının bir başka futbol prodüksiyonudur.
Ünlü futbol menajerinin en son versiyonu size eşsiz duyguları, zaferin tadını veya yenilginin acısını deneyimleme şansı veriyor.
Futbol Ligi Polonya 2010, bir futbol takımının menajeri rolünü oynama fırsatının önünde durduğumuz sporla ilgili bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle