Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deer Hunter 2005 Türkçe yama

21.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Deer Hunter 2005. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama NAPALM.

Oyun için türkçe yama metni Deer Hunter 2005 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Genel Bakış: Daha Büyük Paraları Torbalayın. Becerilerinizi ve deneyiminizi test edin! İnanılmaz derecede ayrıntılı altı doğal habitatta avlanmak için dünyayı dolaşın.

İndirme sayısı:
8445
Yayın yılı:
2004





Deer Hunter 2005 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deer Hunter 2005 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deer Hunter 2005 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deer Hunter 2005 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deer Hunter 2005 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deer Hunter 2005 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE vb. için Deer God, hayatta kalmaya odaklanan, reenkarnasyon ve karma konularını harekete geçiren bir platform oyunu ve RPGnin orijinal bir karışımıdır.
Genel Bakış: Deer Hunter 2004, tür için yeni bir standart belirleyen güncellenmiş grafikler ve oynanışla serinin şimdiye kadarki en önemli yükseltmesini temsil ediyor.
Şimdiye kadar yaratılmış en yoğun sanal avlanma deneyimine girin! Oyun içi turnuvaları içeren ilk av oyunuyla çevrimiçi iletişim kurun, ticaret yapın ve rekabet edin!
Nihai dış mekan avcılığı serisi, konsolu PlayStation®2 bilgisayar eğlence sisteminde ilk kez sahneye çıkarıyor.
Deer & Boy, platform oyunu mekaniği ve macera oyunu öğelerine sahip bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle