Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Impossible Mission II Türkçe yama

02.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Impossible Mission II. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Impossible Mission II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Bir zamanlar dünyanın kontrolünü ele geçirme planını uygulamaya koymaya çalışan çılgın bir bilim adamı olan Elvin Atombender tekrar saldırır.

İndirme sayısı:
9042
Yayın yılı:
1988





Impossible Mission II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Impossible Mission II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Impossible Mission II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Impossible Mission II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Impossible Mission II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Impossible Mission II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yooka-Laylee and the Impossible Lair, 2017de başlayan ve Banjo-Kazooie ve Donkey Kong Country gibi bu türü temsil eden klasik yapımlardan ilham alan platform oyunları serisinin ikinci bölümüdür.
Kabul etmeyi seçerseniz göreviniz, Facebook için resmi Mission Impossible oyununda sizi bekliyor.
Super Impossible Road, küre şeklindeki fütüristik bir aracın direksiyonuna geçtiğimiz dinamik bir yarış oyunudur.
System 3 stüdyosu tarafından geliştirilen Impossible Mission, geçen yüzyılın seksenlerinin ortalarında piyasaya sürülen bir macera oyununun yeniden çevrimidir.
İmkansız Yaratıklar, sonuçları yalnızca oyuncuların yaratıcılığı ile sınırlı olan çok sayıda mutant yaratık yaratmak için birleştirilebilen 50den fazla hayvana sahiptir.
Yorumlar
Yorum ekle