Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Truck Racer Türkçe yama

09.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Super Truck Racer! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ENGiNE.

Oyun için türkçe yama metni Super Truck Racer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
PC ve Wiide yayınlanan Super Truck Racer, serinin güçlü kamyonlara adanmış bir sonraki bölümüdür. Oyun Brain in a Jar tarafından geliştirildi ve Nordic Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9109
Yayın yılı:
2010





Super Truck Racer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Truck Racer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Truck Racer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Truck Racer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Truck Racer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Truck Racer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moto Racer 2, Electronic Artsın ünlü moto yarış oyunlarının ikinci bölümüdür.
PC, PS2 ve Wiide yayınlanan Truck Racer, Nordic Games yayınevinin müşteri anketlerinin sonuçlarına verdiği bir yanıttır.
Orijinal 5 tonluk Mercedes-Benz Süper Yarış Kamyonları, 0dan 100km/s hıza 6 saniyeden daha kısa sürede çıkıyor.
PC, PS2 ve Wiide mevcut olan Kart Racer, Truck Racerdan sonra Brain tarafından bir Jar stüdyosunda yaratılan ve Nordic Games tarafından yayınlanan ikinci yarış oyunudur.
Super Laser Racer, öncelikle New Star Soccer serisi futbol simülasyonlarından bilinen İngiliz New Star Games stüdyosunun kuşbakışı klasik, atari yarış oyunlarının meraklılarına yönelik bir önerisidir.
Yorumlar
Yorum ekle