Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dead Maze Türkçe yama

26.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dead Maze, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir IRAQ ATT.

Oyun için türkçe yama metni Dead Maze (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
2011de kurulan, Fransadan Atelier 801 stüdyosu bir dizi küçük prodüksiyondan sorumlu, Transformice en başarılısıydı - fareleri tedavi eden bir oyundu.

İndirme sayısı:
9019
Yayın yılı:
2018





Dead Maze oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dead Maze dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dead Maze klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dead Maze ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dead Maze oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dead Maze içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Dead Island 2, Dead Island serisine bir başka giriş ve hem popüler Dead Island hem de Dead Island Riptideın devamı niteliğinde.
Left 4 Dead 2: The Sacrifice for PC ve X360, hem Left 4 Dead hem de Left 4 Dead 2 ile uyumlu bir genişleme paketidir.
Red Dead Redemption II, Red Dead Revolver ile 2004 yılında kurulan Red Dead serisi western oyunlarının üçüncü bölümüdür.
PC, PS3 ve X360 için Dead Island Riptide, 2011de yayınlanan başarılı FPP aksiyon oyununun (bazı RPG öğeleriyle) devamı niteliğindedir.
Dead or Alive: Xtreme 3, Dead or Alive serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle