Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dawn of Magic: Time of Shadows Türkçe yama

27.05.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dawn of Magic: Time of Shadows. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir STATiC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dawn of Magic: Time of Shadows (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Time of Shadows, artık sihir dünyasını daha da ortaya çıkaran popüler aksiyon RPG Blood Magicin bir eklentisidir. 12 büyü okuluna bölünmüş yüzden fazla yeni büyü, istilalarını durdururken düşman ordularına karşı savaşınıza taze güç getiriyor.

İndirme sayısı:
8280
Yayın yılı:
2006





Dawn of Magic: Time of Shadows oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dawn of Magic: Time of Shadows dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dawn of Magic: Time of Shadows klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dawn of Magic: Time of Shadows ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dawn of Magic: Time of Shadows oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dawn of Magic: Time of Shadows içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadows of Adam, bağımsız stüdyo Something Classic Games tarafından geliştirilen bir jRPGdir.
Worlds of Magic, strateji oyunları (World War 2: Time of Wrath, Strategic War in Europe) konusunda uzmanlaşmış Polonyalı bir stüdyo olan Wastelands Interactive tarafından geliştirilen bir oyundur.
Dawn of Magic 2, artık sihir dünyasını daha da ortaya çıkaran popüler aksiyon RPG Dawn of Magicin bir eklentisidir.
Açıklama Bir sihir aleminde, ölümsüz Modonun güçleri elinden alındı ​​ve öbür dünyada işlediği suçların cezası olarak bir ölümlü olarak Dünyada yaşamaya gönderildi.
Popüler bir MMORPG için üçüncü genişleme olan EverQuest. Tamamen yeni alan, yeni NPC türleri ve yüzlerce yeni eşya ve büyü, bu eklentinin oyuna getirdiği iyileştirmelerden sadece birkaçı.
Yorumlar
Yorum ekle