Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Family & Friends Party Türkçe yama

17.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Family & Friends Party, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ORACLE.

Oyun için türkçe yama metni Family & Friends Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Bazı çok heyecan verici zorlukları üstlenirken tüm arkadaşlarınız ve ailenizle eğlenin! Oyunun amacı, Family & Friends Party tarafından belirlenen tüm zorlukları tamamlamaktır.

İndirme sayısı:
8588
Yayın yılı:
2009





Family & Friends Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Family & Friends Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Family & Friends Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Family & Friends Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Family & Friends Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Family & Friends Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aile eğlencesinde en büyük değer geri dönüyor! Aile Partisi: 30 Harika Oyun Açık Hava Eğlencesi, saatlerce düzinelerce benzersiz açık hava etkinliği sunar.
Aile eğlencesindeki en büyük değer üçüncü kez geri dönüyor. Aile Partisi: 30 Harika Oyun Kış Eğlencesi, kış temalı 30 yeni oyuna sahiptir ve saatlerce ekstrem kış sporları yarışması ve 4 oyuncuya
Aile Partisi: 30 Harika Oyun Engel Arcade, her yaştan çocuklar için eve çılgın ve vahşi yarışmalar getiriyor.
Mummins: In the Valley of the Moomins, Tove Janssonın romanından bilinen karakterlerin maceralarını anlatan "Your Good Friends" serisinden bir başka oyun.
Family Pirate Party, sevgili ailemizi birkaç benzersiz korsan temalı sanal masa oyunu aracılığıyla kontrol eden oyunculara sahiptir.
Yorumlar
Yorum ekle