Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Batman: The Telltale Series The Enemy Within Türkçe yama

01.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Batman: The Telltale Series The Enemy Within. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama NAPALM.

Oyun için türkçe yama metni Batman: The Telltale Series The Enemy Within (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Batman: The Telltale Series – The Enemy Within, Batman: The Telltale Seriesin devamı niteliğindedir. Tıpkı selefi gibi, bu oyun da beş bölüme ayrıldı ve ilki Ağustos 2017de piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
9758
Yayın yılı:
2017





Batman: The Telltale Series The Enemy Within oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Batman: The Telltale Series The Enemy Within dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Batman: The Telltale Series The Enemy Within klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Batman: The Telltale Series The Enemy Within ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Batman: The Telltale Series The Enemy Within oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Batman: The Telltale Series The Enemy Within içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Minecraft: Story Mode – A Telltale Games Series – PC, PS4 vb. için Sezon 2, 2015 epizodik macera oyunu Minecraft: Story Mode – A Telltale Games Seriesin devamı niteliğindedir.
The Expanse: A Telltale Series, epizodik bir anlatı macera oyunudur. Telltale Games (The Wolf Between Us: A Telltale Games Series, Batman: The Telltale Series ve The Walking Dead: A Telltale Games
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, The Walking Dead serisindeki tüm epizodik macera oyunlarını içeren bir settir.
Batman: A Telltale Games Series, PC, PS4 vb. için piyasaya sürülen epizodik bir macera oyunudur.
The Walking Dead: The Telltale Series Collection, Telltale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead serisinden epizodik macera oyunlarının bir derlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle