Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Blood Türkçe yama

12.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dark Blood. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ADMINCRACK.

Oyun için türkçe yama metni Dark Blood (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Outsparkın oynaması ücretsiz, yüksek hızlı, yandan kaydırmalı, hackn slash arcade dövüş oyununda kombolarınızı artırın. Dark Blood, zindanlarda savaşırken ve yeni düşmanlara karşı savaşırken yoğun dövüş ve aksiyon sunuyor.

İndirme sayısı:
8756
Yayın yılı:
2023





Dark Blood oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Blood dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Blood klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Blood ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Blood oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Blood içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Melty Blood Actress Again Current Code, Ecole Software stüdyosu tarafından geliştirilen ve PCde yayınlanan 2 boyutlu bir dövüş oyunudur.
Hardcore video oyunu hayranları için nihai arcade aksiyon deneyimi! Matt Hazard: Blood Bath and Beyond, tüm zamanların en iyi yandan kaydırmalı aksiyon oyunlarına bir saygı duruşu niteliğindedir.
Stormfrontun ilk Xbox oyunu, gerçek uyanışlar ve dalgalar ile şimdiye kadar yaratılmış en çarpıcı su efektlerine sahip hızlı aksiyon deniz savaş oyunu Blood Wake.
Dark Legions, diğerleri arasında Blood Omen: Legacy of Kainden bilinen Silicon Knights ekibi tarafından hazırlanan ve bu tür yapımların tüm hayranları tarafından iyi bilinen bir şirket olan SSI
Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damnedın aksiyonu, Fransız Alplerinde bulunan uzak bir kasaba olan Rennes-le-Chateauda gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle