Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Music Racer Türkçe yama

01.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Music Racer, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SST.

Oyun için türkçe yama metni Music Racer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: SST
Oyun açıklaması:
Music Racer, yarış ve müzik oyunlarının özelliklerini birleştirir. Oyun, bağımsız stüdyo AbstractArt tarafından geliştirildi. Mekanik Music Racerda yirmiden fazla spor arabadan birinin direksiyonuna oturuyoruz ve neon ışıklarla aydınlatılan bir düzine kadar fütürist pistte hızla ilerliyoruz.

İndirme sayısı:
9004
Yayın yılı:
2018





Music Racer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Music Racer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Music Racer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Music Racer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Music Racer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Music Racer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hannah Montana: Music Jam, müzikal bir oyun ile nispeten basit bir maceranın birleşimidir.
Sizin ve arkadaşlarınızın yarışmacı olduğunuz hareketli yeni bilgi yarışması programlarının ilki olan Buzza hoş geldiniz!
Üstat! Jump In Music, Fransız stüdyo Pasta Gamesten bir arcade oyunudur.
Fit Music for Wii U, adından da anlaşılacağı gibi Nintendo WiiU konsol sahiplerine özel bir dans oyunudur.
Harmonix Music VR: The Dance for PS4, Guitar Hero serisi ve Rock Band serisinin ilk yapımlarından bilinen Harmonix tarafından geliştirilen PlayStation VR kulaklıkları için oluşturulmuş bir müzik
Yorumlar
Yorum ekle