Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MXGP PRO Türkçe yama

12.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz MXGP PRO. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DYNAMiCS140685, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni MXGP PRO (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
MXGP Pro: Resmi Motokros Video Oyunu, yalnızca MotoGP veya RIDE gibi iki tekerlekli araçları içeren oyunlarıyla değil, aynı zamanda ralli oyunlarıyla da tanınan İtalyan stüdyo Milestone tarafından geliştirilen, motokrosa ayrılmış serinin dördüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
8672
Yayın yılı:
2018





MXGP PRO oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MXGP PRO dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MXGP PRO klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MXGP PRO ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MXGP PRO oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MXGP PRO içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monster Energy Supercross: The Official Videgame, MotoGP, RIDE, MXGP veya WRC: FIA World Rally Championship gibi serilerden sorumlu bir stüdyo olan Milestone tarafından geliştirilen bir motosiklet
RESMİ LİSANS Resmi MX1 ve MX2 2013 FIM Motokros Dünya Şampiyonasından 60 sürücü, 60 bisiklet, 14 pist ve kural.
MXGP 2020, motokros yarış oyun döngüsünün altıncı bölümüdür.
MXGP 2: PC, XONE ve PS4 için Resmi Motokros Video Oyunu, en etkileyici motor sporlarından biri olan motokrosa adanmış bir yarış oyununun 2014te piyasaya sürülmesinin devamıdır.
MXGP 2021, 2014te başlatılan motokrosa adanmış yarış oyunları serisinin yedinci taksitidir.
Yorumlar
Yorum ekle