Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fossil Fighters Türkçe yama

17.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Fossil Fighters. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir LSD.

Oyun için türkçe yama metni Fossil Fighters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Fossil Fighters™, zamansız insan hayranlığını dinozorlarla bir koleksiyon oluşturma eğlencesini harmanlıyor. Oyun, oyuncuların "vivosaurlar" olarak bilinen 100den fazla fantastik dinozordan oluşan bir koleksiyon oluşturmasını sağlıyor.

İndirme sayısı:
8093
Yayın yılı:
2008





Fossil Fighters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fossil Fighters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fossil Fighters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fossil Fighters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fossil Fighters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fossil Fighters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The King of Fighters 2002: The Unlimited Match, 2002de SNK ve Eolith tarafından geliştirilen hit oyunun büyük ölçüde genişletilmiş bir versiyonudur.
Fighters Uncaged, Kinect hareket denetleyicisi gerektiren ilk Xbox 360 kavga oyunudur.
PC ve PS4 için King of Fighters XIV, 1994 yılında Neo Geo konsolunda ve arcade dolaplarında başlatılan efsanevi Japon dövüş oyunları serisinin on dördüncü bölümüdür.
Strike Fighters 2, Windows Vista üzerinde çalışacak en çok satan jet hava muharebe serimiz Strike Fightersın bir güncellemesidir.
Oyuna Genel Bakış: 5 tam oyundan oluşan ilk THE KING OF FIGHTERS koleksiyonu.
Yorumlar
Yorum ekle