Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dungeon of the Endless: Apogee Türkçe yama

14.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dungeon of the Endless: Apogee. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dungeon of the Endless: Apogee (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Dungeon of the Endless: Apogee, oyunun 2014 yılında çıkan yeni bir sürümüdür. Rogulike ve kule savunma unsurlarına sahip bir RPGdir. Apogee sürümünde hem ana oyunu hem de onun için yayınlanan beş DLC paketini alıyoruz: Deep Freeze , Death Gamble, Rescue Team, Organic Matters ve Bookworm.

İndirme sayısı:
10209
Yayın yılı:
2021





Dungeon of the Endless: Apogee oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dungeon of the Endless: Apogee dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dungeon of the Endless: Apogee klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dungeon of the Endless: Apogee ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dungeon of the Endless: Apogee oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dungeon of the Endless: Apogee içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Endless Legend: Shadows, 4X sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Endless Legends for PCnin ikinci büyük genişletmesidir.
Shadow Within, 2016 yılında başlayan Endless Fables serisinin dördüncü bölümünün alt başlığıdır.
Endless Dungeon, Amplitude stüdyosu tarafından yaratılmış, izometrik görünüme sahip bir bilimkurgu oyunudur.
Dungeon Defenders: Awakened, kule savunma unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
Dungeon of the Endless, oyuncunun ve kahraman ekibinin, sürekli genişleyen bir zindanı keşfederken çöken gemilerinin jeneratörünü korumaları gerektiği, aynı zamanda canavar dalgaları ve özel
Yorumlar
Yorum ekle