Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case Türkçe yama

07.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama s0m.

Oyun için türkçe yama metni Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Bir zamanlar Pilot Kardeşler, bahçelerinin harap olduğunu öğrenirler. Ve aniden tek sorun bu değil! Dedektifler, olayların girdabına daldıkları haşereleri ifşa etmeye çalışırken, tersine dönmüş gerçekliğin bir görüntüsünü yakalamalarını sağlar.

İndirme sayısı:
8368
Yayın yılı:
2004





Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Case içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Frontier Pilot Simulator, Çek stüdyosu RAZAR s.r.onun ilk yapımı olan fütüristik bir uçuş simülatörüdür.
Yeşil baş parmağınızı Gardening Mamada geliştirdi, Crafting Mamada dünyanızı bir sanat eserine dönüştürdü ve küçükleri yenilikçi Babysitting Mamada uyumaları için salladı, ancak Mamanın yeteneği
Pilot Brothers 3D-2: Secrets of the Kennel Club, K-D Labın macerası Pilot Brothers 3D: A Kitchen Garden Wrecker Casein devamı niteliğindedir.
Case Blue, çeşitliliği ve derinliği bakımından benzersiz olan IL-2 Sturmovik için bir eklentidir!
Bağımsız bir stüdyo olan Game Freak tarafından geliştirilen Giga Wrecker for PC, 2D platform oyunu, Metroidvania ve mantık oyununun bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle