Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Echo Combat Türkçe yama

29.12.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Echo Combat. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ORiGiN sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Echo Combat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
PCde yayınlanan Echo Combat, Oculus Rift gözlükleri için yapılmış bir birinci şahıs nişancı oyunudur (bu ekipman için özel bir oyundur). Oyun, Echo VR için bir DLCdir ve Ready at Dawn stüdyosu (The Order 1886, God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta) tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8221
Yayın yılı:
2018





Echo Combat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Echo Combat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Echo Combat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Echo Combat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Echo Combat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Echo Combat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ECHO, gizli unsurlara sahip bir bilim kurgu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunudur.
Lone Echo, Ready At Dawn tarafından geliştirilen bir bilim kurgu birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Lone Echo II, Oculus Rift VR gözlükleri için hazırlanmış birinci şahıs aksiyon SF oyunudur.
There Came an Echo for PC, PS4 ve XONE, Iridium Studiosun (Sequencein yazarları) ikinci oyunu ve alışılmadık bir ses ve hareket tabanlı kontrol şeması sunan bir strateji oyunudur.
PCde yayınlanan Echo VR, sanal gerçeklik teknolojisi (daha özel olarak Oculus Rift gözlükleri) için birinci şahıs bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle