Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Teenage Wasteland Türkçe yama

28.01.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Teenage Wasteland. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Teenage Wasteland (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Teenage Wasteland, sıra dışı bir üçlü tarafından geliştirildi. Yönetmen Rick Nicolet (All Roads Lead Home), senarist Carlton Kenneth Holder ve EDGE Gamesin sahibi Tim Langdell oyundan sorumlu.

İndirme sayısı:
8588
Yayın yılı:
2023





Teenage Wasteland oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Teenage Wasteland dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Teenage Wasteland klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Teenage Wasteland ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Teenage Wasteland oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Teenage Wasteland içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 vb. için Wasteland 2, orijinal olarak 1988de piyasaya sürülen ve “kıyamet sonrası RPGlerin annesi” olarak adlandırılan RPG oyununun devamı niteliğindedir.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, dövüş oyunu öğeleri ve Teenage Mutant Ninja Turtles serisinin PC, PS4 vb.
Ben bir gençlik ekzokolonist, kart oyunu öğelerine sahip bir RPGdeydim.
Wasteland 3, bağımsız stüdyo inXile Entertainment tarafından denetlenen kıyamet sonrası RPG kült döngüsünün başka bir parçasıdır.
Wasteland Workshop, PC, XONE, PS4 ve diğer platformlar için yayınlanan sandbox RPG Fallout 4ün ikinci DLCsidir.
Yorumlar
Yorum ekle