Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sabre Team Türkçe yama

30.12.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sabre Team, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sabre Team (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
15 Eylül 1992de teröristler Londradaki Amerikan büyükelçiliğini ele geçirdi. Malikanedeki kargaşanın bir sonucu olarak diplomatlardan biri öldürüldü.

İndirme sayısı:
8038
Yayın yılı:
1994





Sabre Team oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sabre Team dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sabre Team klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sabre Team ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sabre Team oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sabre Team içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Takedown, geçmişte Tom Clancys Ghost Recon: Advanced Warfighter ve Halo: Reach gibi oyunlarda çalışmış bir oyun tasarımcısı olan Christian Allen tarafından kurulan Serellan LLC tarafından
DCS: F-86F Sabre, Eagle Dynamics tarafından mod yapımcısı ve oyuncu topluluğunun aktif katılımıyla geliştirilen popüler bir profesyonel uçuş simülatörleri serisindeki bir başka öğedir.
Team Saber, Delta Force Black Hawk Down için resmi bir genişleme setidir.
Korkularınızı, GBA macera arayanları ve Ultimate meraklılarını sakinleştirin: Sabreman, vahşi doğada neredeyse yirmi yıl sonra geri döndü.
Fransa, Afrika ve Sicilyada belirlenen dokuz yeni görevde Mihver Kuvvetlerini ele alırken 2.
Yorumlar
Yorum ekle