Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

AirStrike II: Gulf Thunder Türkçe yama

18.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız AirStrike II: Gulf Thunder. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EPSiLON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni AirStrike II: Gulf Thunder (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
AirStrike II: Gulf Thunder, tartışmasız şimdiye kadar piyasaya sürülen en heyecan verici 3D indie helikopter savaş aksiyon oyunu AirStrike IInin yeni bir devamı.

İndirme sayısı:
9200
Yayın yılı:
2005





AirStrike II: Gulf Thunder oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) AirStrike II: Gulf Thunder dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales AirStrike II: Gulf Thunder klasörüne koyun.

3. Türkçe yama AirStrike II: Gulf Thunder ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


AirStrike II: Gulf Thunder oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve AirStrike II: Gulf Thunder içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Harika grafiklere ve muhteşem efektlere sahip nihai helikopter oyunu sizi bekliyor!
Thunder Tier One, Polonyadan bağımsız bir stüdyo olan fragOut tarafından geliştirilen yukarıdan aşağıya bir taktik nişancı oyunudur.
AirStrike 2 sonunda burada. Zırhlı araçlar, ağır helikopterler, denizaltılar, muhripler, gemiler, sürat tekneleri gibi yepyeni kara, hava ve su birimlerine hazır olun.
Airstrike Eagles of World War II, İkinci Dünya Savaşından kalma bir savaşçı ve bombardıman uçağı pilotu rolünü oynadığımız bir arcade shooter oyunudur.
ATV Thunder: Ridge Riders, unvan araçlarını kullanma imkanı sunan bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle