Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Universal Türkçe yama

14.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Universal. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni The Universal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
Başka nerede... ...uçuş simülasyonu oynayabilir, yarış arabaları oynayabilir, balığa gidebilir, vahşi yaşam tarafından vurulabilir, ultrakricket, CTF oynayabilir ve robotik kargalarda birbirinizle savaşabilirsiniz?

İndirme sayısı:
10857
Yayın yılı:
2004





The Universal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Universal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Universal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Universal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Universal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Universal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Universal Combat: Edge to Edge, 2004ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülen PeCet simülasyon ve strateji öğeleri melezinin bir uzantısıdır.
Universal Boxing Manager, bir boks yöneticisi simülasyonudur. 17 ağırlık kategorisinde, her biri farklı istatistik ve becerilere sahip 6 farklı boksörü yönetin.
Başrolde ünlü canavarlarla tarayıcı RPG. Bigpoint, Universal Picturesın lisansı altında Universal Monstersı yarattı.
Universal Combat: A World Apart, Battlecruiser serisinin bir parçası olan ünlü Star Simulation ve Action/FPP oyunu Universal Combata bir ektir.
Rampage: Universal Tour, 1997 yılında yayınlanan Rampage World Tourun doğrudan devamı niteliğinde olan Avalanche Sofware tarafından geliştirilen bir arcade aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle