Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fullmetal Alchemist Mobile Türkçe yama

01.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Fullmetal Alchemist Mobile. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EDGE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Fullmetal Alchemist Mobile (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Fullmetal Alchemist Mobile, simyacı kardeşler hakkında kült Japon çizgi roman serisinden lisanslı Square Enixin bir TPP aksiyon oyunudur. Seri, okuyucuları 20.

İndirme sayısı:
8615
Yayın yılı:
2023





Fullmetal Alchemist Mobile oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fullmetal Alchemist Mobile dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fullmetal Alchemist Mobile klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fullmetal Alchemist Mobile ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fullmetal Alchemist Mobile oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fullmetal Alchemist Mobile içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Japonyadaki çılgınca popüler anime ve manga serisine dayanan FULLMETAL ALCHEMIST, Cartoon Networkün Adult Swim programında bölümlü programlamayla başlayarak Amerikaya doğru yol aldı.
Atelier Rorona: The Alchemist of Arland DX, Japon şirketi Koei Tecmoya ait bir stüdyo olan Gust tarafından yaratılan ve geliştirilen Atelier serisinin bir parçası olan sıra tabanlı bir dövüş
Potion Craft: Alchemist Simulator, orta çağda bir simyacının elle çizilmiş bir simülatörüdür.
Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk, kapsamlı Atelier serisinin bir sonraki bölümü olan bir Japon rol yapma oyunudur.
FULLMETAL ALCHEMIST 2, anime serisinin ilk bölümünde Elric kardeşler, Edward ve Alphonseun karşılaştığı çöl şehri Liorda başlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle