Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A Kingdom for Keflings Türkçe yama

20.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz A Kingdom for Keflings. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DimitarSerg.

Oyun için türkçe yama metni A Kingdom for Keflings (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
NinjaBeeden yeni bir şehir kurma oyunu olan A Kingdom for Keflingste kendi Ortaçağ dünyanızı kurun. Kendi özel dünyanızı yaratın veya Xbox LIVE üzerinden arkadaşlarınızla bir krallık inşa edin!

İndirme sayısı:
10872
Yayın yılı:
2008





A Kingdom for Keflings oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A Kingdom for Keflings dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A Kingdom for Keflings klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A Kingdom for Keflings ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A Kingdom for Keflings oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A Kingdom for Keflings içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Büyülü bir şekilde çizdiğiniz her şeyin hayata geçtiği bir fantezi dünyası hayal edin, ancak bu krallık kara büyü tarafından çarpıtıldı.
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, bir başka yenilenmiş Kingdom Hearts oyunu setidir.
Laysara: Summit Kingdom, yüksek dağların yamaçlarında şehirler kurduğumuz bir şehir kurma oyunudur.
Oyun Özellikleri: - 150den fazla beceriyi birleştirerek sayısız kombinasyon üreterek kendi dövüş sanatları stilinizi yaratın.
Airborne Kingdom, uçan bir metropol tasarlamamızı ve inşa etmemizi sağlayan, şehir kurma alt türüne ait bir fantezi strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle