Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SlamTilt: The Pinball Game Türkçe yama

09.09.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, SlamTilt: The Pinball Game, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CLASS.

Oyun için türkçe yama metni SlamTilt: The Pinball Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
SlamTilt, 21st Century Entertainment logosuyla imzalanmış bir başka langırttır. Bu kez metal bilye ve paletler üzerinde iki boyutlu bir varyasyon yaratma işi, küçük şirket Liquid Entertainment tarafından üstlenildi.

İndirme sayısı:
9054
Yayın yılı:
1997





SlamTilt: The Pinball Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SlamTilt: The Pinball Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SlamTilt: The Pinball Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SlamTilt: The Pinball Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SlamTilt: The Pinball Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SlamTilt: The Pinball Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pinball Mania, 1990ların ortalarında bilgisayar langırt pazarında neredeyse tamamen ustalaşan ve oyunculara yüksek kaliteli ürünler sunan 21st Century Entertainment logosuyla imzalanan başka bir
Pinball FX3, hem konsollar hem de PC için 2007de başlatılan Pinball FX serisinin üçüncü taksitidir.
Zen Pinball 2™, Mevcut Zen Pinball™ ve Marvel Pinball™ Oyuncuları için Ücretsiz bir Yükseltmedir.
21st Century Entertainment logosu ile imzalanmış ek bir flipper simülatörü, bu sefer tamamen Spidersoft tarafından yaratıldı ve daha önce olduğu gibi Digital Illusions tarafından değil, ne yazık ki
Yorumlar
Yorum ekle