Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ATOM RPG: Trudograd Türkçe yama

28.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız ATOM RPG: Trudograd. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iNFLUENCE.

Oyun için türkçe yama metni ATOM RPG: Trudograd (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
Trudograd, 2018de ATOM RPG adı altında piyasaya sürülen kıyamet sonrası RPGye yönelik büyük bir genişlemedir. Eklenti, orijinalin yazarları, yani bağımsız Atom Team stüdyosu tarafından geliştirilmiştir ve çalışması için oyunun temel bir sürümünü gerektirmez.

İndirme sayısı:
9314
Yayın yılı:
2021





ATOM RPG: Trudograd oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ATOM RPG: Trudograd dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ATOM RPG: Trudograd klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ATOM RPG: Trudograd ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ATOM RPG: Trudograd oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ATOM RPG: Trudograd içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arctic Thunder - Kar üzerinde nihai savaşa hazır mısınız? Bitiş çizgisine doğru savaşırken rakiplerinize karşı kullanmak için yakınlık füzeleri, atom kartopu ve kar bombaları alacaksınız.
Atom Zombie Smasherda paralı askerlerinizin komutasını elinize alın.
Popüler Infocom macera oyununun ikinci bölümü. Programın konusu, Amerikan kasabası Atom City yakınlarındaki Dünyaya düşen göktaşına odaklanıyor.
ATOM RPG, Fallout serisinin ilk iki bölümünün manevi halefi olan sıra tabanlı bir RPGdir.
X-Men vs. Street Fighter, Capcom tarafından geliştirilen bir uçuş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle